واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند

ایروانی: آمریکا با دیکتاتوری یکجانبه و ریاکاری، رویه‌های قانونی را نقض کرد

ایروانی: آمریکا با دیکتاتوری یکجانبه و ریاکاری، رویه‌های قانونی را نقض کرد سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: در جریان محرومیت ایران از کمیسیون مقام زن، آمریکا با دیکتاتوری یکجانبه و ریاکاری، رویه‌های قانونی را نقض کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 16
کد خبر: ۱۶۳۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل روز پنجشنبه ۲۴ آذر ماه طی سخنانی در کنفرانس وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه ۷۷ بعلاوه چین، این گروه را به عنوان بزرگترین ائتلاف بین دولتی کشورهای در حال توسعه، ابزاری برای تامین منافع جمعی و ارتقای ظرفیت مذاکره‌ مشترک این کشورها در مسائل عمده اقتصادی بین‌المللی در نظام سازمان ملل خواند و افزود: اکنون پس از گذشت چند دهه از تأسیس و با وجود موانع و چالش‌های فراوان، گروه ۷۷، رهبری قدرتمندی را از خود نشان داده و ثابت کرده است که همکاری بین‌المللی تنها راه حفظ ارزش‌های مشترک و مقابله با چالش‌هایی است که فراروی کشورهای در حال توسعه قرار دارد.

 

وی با تاکید بر موضوع اصلی کنفرانس وزرای امور خارجه گروه ۷۷ بعلاوه چین، یعنی بررسی چالش‌های کنونی و ایجاد تاب‌آوری در برابر بحران‌های آینده، یکی از مهمترین بحران‌های کنونی در جهان را خطر اتخاذ رویکردهای یکجانبه در قبال مسائل چندجانبه خواند و افزود: چندجانبه گرایی همچنان از همه سو، از جمله از طرف یکجانبه گرایی خطرناک، تحت فشار شدید قرار دارد و نمونه بارز چنین خطری را دیروز در نشست اکوسوک شاهد بودیم که متأسفانه بار دیگر دیکتاتوری یکجانبه، قلدرمآبی محض، ریاکاری، سوء استفاده از قدرت سیاسی، ارعاب و اجبار و نیز بکارگیری استانداردهای دوگانه توسط آمریکا و متحدانش، بر چندجانبه گرایی، رویه‌های قانونی و حاکمیت قانون فائق آمد و در نتیجه آن، جمهوری اسلامی ایران به ناحق از عضویت قانونی خود در کمیسیون مقام زن محروم شد.


وی ادامه داد: در پی این ماجراجویی سیاسی، سازمان ملل متحد و ارگان‌های اصلی آن و ارزش های اساسی ملل متحد از طریق تضعیف اصول منشور و دستکاری آیین کار اکوسوک توسط آمریکا مورد تهاجم قرار گرفت. لذا اگر واقعاً به دنبال راه‌حلی برای بحران‌های جهانی هستیم، باید در مقابل این گونه اقدامات یکجانبه و غیرقانونی بایستیم و در غیر این صورت، همه ما، دیر یا زود، با پیامدهای فاجعه بار چنین رویکردی مواجه خواهیم شد.


سفیر و نماینده دائم کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: خوشبختانه گروه ۷۷ بعلاوه چین، همیشه مهمترین بازیگر بین‌المللی در رد اقدامات یکجانبه قهرآمیز غیرقانونی و تحریم های یکجانبه ی نامشروع بوده است، اما در این راستا، کشورهای در حال توسعه بیش از پیش نیاز به ارتقای همکاری داشته و باید از تمامی ظرفیت‌ها و ابتکارات بین‌المللی و منطقه‌ای در این زمینه برای تقویت نقش گروه ۷۷ بعلاوه چین به عنوان مهم‌ترین و کارآمدترین بازیگر بین‌المللی استفاده مناسبی کرد.


ایروانی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت دسترسی بدون مانع کشورهای در حال توسعه به نظام تجارت جهانی و افزایش سهم این کشورها، لزوم پر کردن شکاف‌های درآمدی و دیجیتالی، تامین منابع لازم برای سرمایه گذاری در اقتصادهای در حال توسعه و نیز تسهیل انتقال فناوری و دانش فنی تاکید و نقش گروه ۷۷ در ایجاد اجماع و ائتلاف بین المللی در خصوص موضوعات فوق را مهم ارزیابی کرد.


وی تصریح کرد: گروه ۷۷ باید از ظرفیت‌های مجامع بین‌المللی ذیربط برای ارتقای منافع و حقوق کشورهای در حال توسعه و دفاع از آنها در عرصه‌های مختلف اقتصادی، توسعه‌ای و بین‌المللی حداکثر استفاده را ببرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار